Lucerna Kertdoktor 50g

T08001
(Medicago sativa) A lucerna nem hiányozhat kertünk vetésforgójából. Feljavítja kerti talajunk szerkezetét és minőségét. Hármas hasznot hozó, értékes évelő növény: 1. mély gyökerei lazítják a tömör talajt 2. gyökerein lévő baktériumjai megkötik a levegőben lévő nitrogént 3. fehérjedús takarmánynövény háziállatainknak. Fokozza az utána vetett zöld... Részletes leírás
641 Ft (nettó: 505 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
(Medicago sativa) A lucerna nem hiányozhat kertünk vetésforgójából. Feljavítja kerti talajunk szerkezetét és minőségét. Hármas hasznot hozó, értékes évelő növény:
1. mély gyökerei lazítják a tömör talajt
2. gyökerein lévő baktériumjai megkötik a levegőben lévő nitrogént
3. fehérjedús takarmánynövény háziállatainknak. Fokozza az utána vetett zöldségek- és virágok terméshozamát és minőségét. Az új telepítésű füveknek is kiváló előnövénye. A parlagon lévő területet soha ne hagyjuk növényzet nélkül, vessünk bele lucernát. Heves esőzések esetén a lucerna véd az eróziótól, nem engedi az értékes tápanyagokat kimosni a mélyebb rétegekből és megakadályozza az elgyomosodást.
Felhasználás: virágzás után vágjuk le és dolgozzuk bele a talajba, vagy előtte komposztáljuk. A talajban maradt gyökerek a következő kultúrnövénynek tápanyagként szolgálnak.
Súly: 0.06 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.