Kézi mosókefe

T10699
Az Original GARDENA System csatlakozással rendelkező GARDENA kézi mosókefe kisebbik változatával könnyen tisztíthatja az érzékeny felületeket, például kerti bútort, garázskaput, autót stb. Az eszköz keskeny és lapos alakjának köszönhetően a szűk helyeken, szögletekben is jól használható. A víztáfolyás fokozatmentesen állítható vagy elzárható. A... Részletes leírás
6 224 Ft (nettó: 4 901 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
raktáron info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (raktáron) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Az Original GARDENA System csatlakozással rendelkező GARDENA kézi mosókefe kisebbik változatával könnyen tisztíthatja az érzékeny felületeket, például kerti bútort, garázskaput, autót stb. Az eszköz keskeny és lapos alakjának köszönhetően a szűk helyeken, szögletekben is jól használható. A víztáfolyás fokozatmentesen állítható vagy elzárható. A vízmennyiség ily módon az adott munkához igazítható. A hatékonyabb tisztítás érdekében GARDENA szappanrudacskákkal is használható. Így különösen kíméletesen tisztíthatók a lakkozott és műanyag felületek. Nem használható az Original GARDENA Cleansystem vízáteresztő nyeleivel.
Súly: 0.3 kg
Elérhetőség: raktáron
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.