Agyag granulátum 5 l natúr (8-12 mm)
  • Agyag granulátum 5 l natúr (8-12 mm)
  • Agyag granulátum 5 l natúr (8-12 mm)-2

Agyag granulátum 5 l natúr (8-12 mm)

Kertbe és cserepes növényekhez is felhasználható! Célja talajtakaró, vagyis dekorációs célokat is szolgál, de ezen kívül megakadályozza a gyomok kinövését, és a vízháztartásban is nagy szerepet játszik. Nyáron a nagy melegben, ha a cserép tetejére szórunk, egy... Részletes leírás
842 Ft (nettó: 663,14 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Kertbe és cserepes növényekhez is felhasználható! Célja talajtakaró, vagyis dekorációs célokat is szolgál, de ezen kívül megakadályozza a gyomok kinövését, és a vízháztartásban is nagy szerepet játszik. Nyáron a nagy melegben, ha a cserép tetejére szórunk, egy réteg granulátumot megakadályozza a föld és a gyökerek gyors kiszáradását, télen pedig a száraz fűtött szobában párásít a növény számára és a túllocsolást is meggátolja. A kertben is hasznos hogy nyáron a vízigényes növények talajrétege ne száradjon ki túl gyorsan. Tehát télen, nyáron egyaránt hasznos célt szolgál, növényeink helyes gondozásához. Ha télen rászórjuk a föld tetejére a granulátumot ám véletlenül túl locsoltuk a növényt az agyaggranulátum elszívja a felesleges vizet így a növény gyökere nem fog kirohadni, majd amikor már kevés a víz a granulátumból szép lassan vissza is tudja kapni a nedvességet. Így, akik hajlamosak a túllocsolásra okvetlenül szerezzenek be granulátumot, hiszen a golyók színe jelzi mennyire nedves még a föld, mert a száraz golyó világos színű, míg a nedves sötétebb színű.
Gyártó
Florimo
Cikkszám
T03351
Súly
1.50 kg
Raktáron
1-10 db
Szobanövény
igen
Díszkert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Péter Agura
szept 8, 2016
0
(0/5
Akvárium külső szűrőjébe használom szűrőanyagként és mentát ültettem bele vízkultúrás neveléssel, szintén az akvárium vizével cirkuláltatva,, meg vagyok vele elégedve.
István Herceg
febr 13, 2016
0
(0/5
Olyan mint az agyaggolyó :)
Dobos Lászlóné
jún 24, 2015
0
(0/5
Kedvelem és szívesen használom az agyag golyót! Cserepes növénynél a föld tetejére teszem,de van a kertben is, hogy lazítsa a talajt. Bátran ajánlom.
Oldal: 1

Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

1 082 Ft