PowerJet 40-Li Lombszívó /-fújó akkumulátorral

T12134
Akkumulátoros lombfújó/-szívó készlet PowerJet Li-40 Erős akkumulátor-technológia A lítium-ion csereakkumulátor BLi-40/160 erőteljes, kevés karbantartást igényel, rugalmasan tölthető és egyszerűen cserélhető. A LED-es kijelzőről leolvasható az akkumulátor aktuális töltöttségi szintje. Nagy felhasználói kényelem A markolaton található intuitív... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Akkumulátoros lombfújó/-szívó készlet PowerJet Li-40

Erős akkumulátor-technológia
A lítium-ion csereakkumulátor BLi-40/160 erőteljes, kevés karbantartást igényel, rugalmasan tölthető és egyszerűen cserélhető. A LED-es kijelzőről leolvasható az akkumulátor aktuális töltöttségi szintje.

Nagy felhasználói kényelem
A markolaton található intuitív kezelőfelület jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét. A turbó üzemmóddal még nagyobb teljesítmény érhető el.

Erőteljes PowerPlus motor
A (kefe nélküli) PowerPlus motor hatékony hajtóművével különösen alkalmas hosszabb ideig tartó munkavégzésre és a termék élettartamát is megnöveli.

Kényelmes használat
A fáradságmentes és kellemes munkavégzésről az ergonomikusan kialakított markolat és az optimális súlyeloszlás gondoskodik, így az akkumulátoros kerti lombfújót/-szívót kényelmes kézben tartani.

Hatékony 3 az 1-ben használat
Lombfújás, -szívás és aprítás. A robusztus aprítókerék csökkenti a gyűjtőzsákba kerülő levelek és fűnyesedék térfogatát.

Termékleírás
Erőteljes akkumulátoros lombfújó/-szívó nagyobb kertekhez és területekhez
Az erőteljes és egyszerűen használható GARDENA akkumulátoros lombfújó/-szívó PowerJet Li-40 gyorsan és fáradságmentesen távolítja el a lehullott leveleket, lenyírt füvet és egyéb kerti hulladékot 320 km/h-s fújósebességével és 160 l/s szívóerejével. Lehajolni, erőlködni többé nem szükséges. A markolaton elhelyezett intuitív kezelőfelület gondoskodik a lehető legkényelmesebb munkavégzésről. A teljesítmény fokozatmentesen állítható a felhasználásnak megfelelően. A készlet tartalmaz egy akkumulátort és egy töltőt. A gép a könnyen karbantartható 40 V*-os és 4,2 Ah-s GARDENA rendszerakkumulátorral üzemel. Az akkumulátor bármikor, memóriahatás nélkül gyorsan újratölthető.* Az akkumulátor maximális, terheletlen feszültsége 40 V, a névleges feszültsége 36 V.
Súly: 5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.