Tároló oldat pH mérőhöz 50ml

T13167
Tároló folyadék pH mérőhöz 50ml termékleírás A tároláshoz az elektród számára megfelelő kémiai összetételű tároló-oldatot célszerű használni. Ha ez nem áll rendelkezésre, akkor alkalmaz... Részletes leírás
4 046 Ft (nettó: 3 186 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
raktáron info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (raktáron) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Tároló folyadék pH mérőhöz 50ml termékleírás

A tároláshoz az elektród számára megfelelő kémiai összetételű tároló-oldatot célszerű használni. Ha ez nem áll rendelkezésre, akkor alkalmazható 7,01 pH-s puffer-oldat is.

Tilos desztillált vízben tárolni az elektródot.

Ahhoz, hogy elkerüljük az elektród szennyeződését, és eldugulását, illetve minél gyorsabb válaszidőt kapjunk, az elektród üveggömbjét és az átvezető-érintkező pontot nedvesen kell tartani. Ehhez öntsünk néhány csepp tároló-oldatot az elektród védőkupakjába, majd tároljuk az elektródot függőleges helyzetben.
A folyamatosan az oldatba merített elektródok (pl. csővezetékbe vagy tartályba szerelt szondák) esetén nincs szükség külön tárolásra, mivel az elhelyezés miatt az elektród folyamatosan nedves. Előfordulhat, hogy fehér kristályos lecsapódás látható az elektródon. Ez mindössze az elektrolitból kicsapódott só. Az elektród végének beáztatásával vagy leöblítésével eltávolítható. Nem mérgező.
 
Szélesség: 150 mm
Magasság: 10 mm
Hossz: 70 mm
Elérhetőség: raktáron

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.