Nevelőtálca 40-es prémium

T07864
Mit kell tudni a nevelőtálcás szaporításról? A tálcás palántanevelés újabban rohamosan terjed, mert praktikus is könnyedén kezelhető. Lényege, hogy a növények egy kb. 0,18–0,25m2 nagyságú műanyag tálcába préselt, különböző átmérőjű (18–60mm), henger vagy négyszög alakú mélyedésbe kerülnek. A mélyedések többnyire nincsenek szorosan egymás mellett... Részletes leírás
533 Ft (nettó: 420 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Mit kell tudni a nevelőtálcás szaporításról?

A tálcás palántanevelés újabban rohamosan terjed, mert praktikus is könnyedén kezelhető. Lényege, hogy a növények egy kb. 0,18–0,25m2 nagyságú műanyag tálcába préselt, különböző átmérőjű (18–60mm), henger vagy négyszög alakú mélyedésbe kerülnek. A mélyedések többnyire nincsenek szorosan egymás mellett.

A tálcákat a legjobb szerkezetű és tápanyag-összetételű közeggel (tőzeg, kőzetgyapot, műanyag szemcsék, talajkeverék stb.) töltik meg, melybe vetik, illetve ültetik a növényeket. A tálcák átrakása, majd a későbbi szállításuk is könnyedén kivitelezhető. A tálca ideális közeget biztosít a sajttálcákból átültetett növémnyek számára az ideális térállással.
Ha a növények gyökerei teljesen átfonták a kockákat, akkor nagyobb nevelőtálcába ültethetők, vagy megfelelő körülmények esetén rögtön ki is ültethetők.

A 40-es Nevelőtálca tulajdonságai:

Tálca lyukszáma:

40 db

Lyukak átmérője:

5,5 cm (négyszög alakú cellák)

Lyuk térfogata

156 cm3

Tálca mérete:

56x31 cm

Súly: 0.2 kg
Szélesség: 330 mm
Magasság: 580 mm
Hossz: 90 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.