Ultrahangos kutyariasztó profi Dazer

T12839
A DAZER Kutyariasztó kiválóan alkalmazható pl. futóknak, postásoknak, szórólap terjesztőknek, kézbesítőknek, közterületen dolgozóknak…, mindazoknak, akik tartanak egy esetleges kutyatámadástól. Ultrahangot kibocsátó kézi kutyariasztó a kutyák távol tartására Egyszerűen, gyorsan alkalmazható Kompakt,könnyű, műanyag Kb. 5 méter hatótáv Az állatok... Részletes leírás
19 303 Ft (nettó: 15 199 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A DAZER Kutyariasztó kiválóan alkalmazható pl. futóknak, postásoknak, szórólap terjesztőknek, kézbesítőknek, közterületen dolgozóknak…, mindazoknak, akik tartanak egy esetleges kutyatámadástól.

Ultrahangot kibocsátó kézi kutyariasztó a kutyák távol tartására
Egyszerűen, gyorsan alkalmazható
Kompakt,könnyű, műanyag
Kb. 5 méter hatótáv
Az állatokra nem veszélyes

A zsebben is elférő Dazer készülék ultrahang kibocsátásával segít megakadályozni a nem kívánatos kutyák közeledését 5 méter hatótávig.
A magas frekvenciájú ultrahang az emberi fül által nem hallható, de kutyák nem tűrik.
A hang a kutyák számra sem okoz károsodást, de kellemetlen a számukra. Az eredmény: a kutya megtorpan, hátrál és távozik.

Dazer tények:
Minden személy, aki el akarja kerülni az agresszív kutyák közeledését hasznosnak fogja találni a Dazer készüléket. (postások, kocogók, szerelők, kézbesítők, ügynökök, kerékpárosok, idős személyek)

A Dazer kompakt, elemmel működő készülék kb. 11,5x3x0,5 cm és 122 gramm. Műanyagból készült, egy fém csat található rajta, mellyel az övünkre vagy a ruházatunkra csatolhatjuk. A Dazer megfelelő működését egy piros LED lámpa jelzi.

A Dazer-t egyszerű használni: a gomb lenyomásával a készülék kibocsátja a nagy frekvenciájú hangot. Tartsa lenyomva a gombot 2-3 másodpercig. Az állat minél közelebb merészkedik, a hang annál intenzívebb számára!

A gyártó használatra vonatkozó utasításait be kell tartani. A Dazer bizonyos esetekben pl. süket vagy magasan képzett kutyákkal szemben kevésbé hatékony lehet. A süket kutyákra pedig hatástalan, miután azok nem hallják az ultrahangot.
A készüléket úgy specifikálták, hogy az csak a támadó, tehát az embernek sérülést okozható állat elriasztására legyen alkalmas. A szelíd vagy passzív állatot a berendezés nem bántja, nem vált ki náluk különösebb reakciót, kivéve ha idomításra használjuk.
Súly: 0.4 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.