Gélbenton 0,25 kg

T13152
Nagy hatékonyságú szálas bentonit borászati célra: A Gélbenton a gyártási eljárás során az erős tisztítóműveletek miatt a kibányászott alapanyaghoz képest térfogatának 2/3 részét veszíti el. Ez... Részletes leírás
869 Ft (nettó: 684 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Nagy hatékonyságú szálas bentonit borászati célra:

A Gélbenton a gyártási eljárás során az erős tisztítóműveletek miatt a kibányászott alapanyaghoz képest térfogatának 2/3 részét veszíti el. Ezzel olyan nagy hatékonyságú, homogén montmorillonitot kapnak, amely nem tartalmaz inaktív homokrészecskéket, ezért a normál bentonitokhoz képest ötszörös derítő- adszorbeáló hatása van. Ezzel lehetővé válik a felhasznált bentonit mennyiség, ezzel együtt a borba vitt szennyeződés csökkentése.

Megjelenési forma:

A termék egyedülálló megjelenési formája – hosszú, vékony, törékeny bentonitszálak – biztosítja a könnyű kezelhetőséget, a tökéletes, csomómentes duzzasztást.

Előny a bentonithoz képest:

A granulált bentonitokhoz hasonlóan megkíméli a felhasználót a por okozta kellemetlenségektől. A Gélbenton tulajdonságai a különös kezelést igénylő borok, pl. nehezen stabilizálható minőségi borok és pezsgő alapborok esetén érvényesülnek igazán. Csökkentett üledék mennyiség miatt az összeállított kész borok utólagos derítésénél van még jelentősége.

Felhasználási javaslat:

10-20 g/100 liter ital mennyiség alkalmazandó. A gélbentont keverés mellett szórja bele a 20-szoros vízmennyiségbe, majd hagyja 1 órán át duzzadni és leülepedni. A keletkező pép feletti vizet öntse le, majd az itallal folyósítsa el. Ez után keverhető a teljes mennyiségű italhoz. A derülési folyamat 1-2 nap alatt lezajlik.

Súly: 0.25 kg
Szélesség: 130 mm
Magasság: 240 mm
Hossz: 30 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Szőlő
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.