Distizym FM folyékony pektináz gyümölcscefréhez  250g
  • Distizym FM folyékony pektináz gyümölcscefréhez  250g

Distizym FM folyékony pektináz gyümölcscefréhez 250g

A termék rövid leírása Distizym® FM egy folyékony koncentrált pektolitikus enzimkészítmény a bogyós gyümölcscefrék optimális feltárására. A jelenleg hatályos törvények és rendelkezések szerint engedélyezett, tisztaság és minőség tekintetében... Részletes leírás
3 558 Ft (nettó: 2 801,4 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A termék rövid leírása
Distizym® FM egy folyékony koncentrált pektolitikus enzimkészítmény a bogyós gyümölcscefrék optimális
feltárására.
A jelenleg hatályos törvények és rendelkezések szerint engedélyezett, tisztaság és minőség tekintetében
szaklaboratóriumban bevizsgált termék.
Kezelési cél
· a pektinanyagok gyors lebontása, ezáltal gyors cefreelfolyósítás
· a cefre könnyebb szivattyúzhatósága
· könnyebb erjedésnek indulás, és jobb kierjedés az optimálisabb alkoholkinyerés érdekében
· a gyümölcsszövetek intenzívebb feltárása, ezáltal értékes alkotóanyagok felszabadítása és a gyümölcsösség
növelése
A termék és hatása
Distizym® FM a savas pH-val rendelkező bogyós és csonthéjas gyümölcsökre kifejlesztett magas hatásfokú
pektinbontó készítmény.
Distizym® FM képes gyorsan lebontani az összes pektinanyagot, ami a viszkozitás drasztikus csökkenését és
gyors cefreelfolyósítást eredményez. A cefre könnyebben keverhetővé és szivattyúzhatóvá válik. Az intenzív
cefrefeltárás következtében értékes beltartalmak szabadulnak fel, melyek növelik az illat és aromakészletet.
A cefreelfolyósítás és cefrefeltárás megkönnyítik az erjedésindulást, teljesebb erjedést tesznek lehetővé, ami
optimálisabb alkoholkinyerést eredményez. Emellett csökkenti a lepárlás alatt az odaégés veszélyét.
Adagolása és alkalmazása
Az enzim adagolása függ a nyersanyagtól, érettségtől, hőmérséklettől és a hatóidőtől.
Az alább feltüntetett adagolás 15 °C-os kezelési h őmérsékletre vonatkozik.
Gyümölcsök ml/100 kg cefre
Bogyósok 20-50
Csonthéjasok 30-50
Distizym® FM-t hideg csapvízben 5-10%-os oldattá hígítjuk, lehetőleg közvetlenül a daráláskor. Amennyiben az
enzimoldat a cefretartályban
kerül hozzáadásra, úgy a cefrét jól át kell keverni. Ismételt rövid felkeverés az első órákban elősegíti a
cefrefeltárást.
Tárolása
Hidegen tároljuk, a kibontott csomagokat újra zárjuk vissza és mielőbb használjuk fel.
Gyártó
Erbslöh
Cikkszám
T09673
Súly
0.25 kg
Szőlő
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Kénlap 0,5 kg
896 Ft
Szőlőcukor 0,4 kg
428 Ft
Aszkorbinsav 250g
2 515 Ft