Szőlőcukor 0,4 kg
  • Szőlőcukor 0,4 kg

Szőlőcukor 0,4 kg

DEXTRÓZ (SZŐLŐCUKOR) Az emberi szervezet az energiaigényét elsődlegesen szőlőcukorból fedezi. Erre az energiára szükség van a megfelelő agyműködéshez, az összes izommozgáshoz, valamint a szív, a tüdő, és a belek egészségének megőrzéséhez. A gondolkodáshoz,... Részletes leírás
4 442 Ft (nettó: 3 497,46 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

DEXTRÓZ (SZŐLŐCUKOR)

Az emberi szervezet az energiaigényét elsődlegesen szőlőcukorból fedezi. Erre az energiára szükség van a megfelelő agyműködéshez, az összes izommozgáshoz, valamint a szív, a tüdő, és a belek egészségének megőrzéséhez. A gondolkodáshoz, koncentráláshoz és az emlékezéshez sok energiára – nevezetesen szőlőcukorra – van szükség. A fokozott agytevékenység kulcsa ugyanis a szőlőcukor, amelynek hiányában a gondolkodás egy kimerítő tevékenységgé válik. A tudósok sokáig azt hitték, hogy az agy mindig elegendő szőlőcukorhoz jut, ám kiderült, hogy a gondolkodás következtében a szőlőcukor szintje 30-48%-kal is csökkenhet az agy érintett területein. Minél idősebb valaki, annál nehezebb az agy szőlőcukorral való ellátása. Ez magyarázza, hogy az idős embereknél miért működik rosszabbul az emlékezet, miért megy nehezebben a koncentrálás.

A kísérletek során bebizonyosodott, hogy a teljesítőképesség növelhető a szőlőcukor fogyasztásával!

A szőlőcukor képes azonnal energiát biztosítani, mert elfogyasztása után nem szükséges azt megemészteni, hanem egyenesen a véráramba kerül. Ezért is nevezik a leggyorsabb szénhidrátnak. Valójában megegyezik a vércukorral, melyet szervezetünk állít elő, és így a vér által azonnal rendeltetési helyére juthat. Egy részét közvetlen energiaforrásként az agysejtek fogják hasznosítani. A maradék pedig a májba, a zsírszövetekbe és az izomsejtekbe kerül, ahol aztán glikogén formájában tárolódik, az inzulin hatására. A májban tárolt glikogént szervezetünk képes visszaalakítani glükózzá, ha az inzulinszint alacsony – ez alacsony vércukorszint esetén áll fenn.
Cikkszám
T09008
Súly
0.40 kg
Raktáron
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Borteszt SL készlet
4 702 Ft
Gélbenton 0,25 kg
819 Ft