Borélesztő vörösborhoz 20 g
  • Borélesztő vörösborhoz 20 g

Borélesztő vörösborhoz 20 g

Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Vörös musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz 10-25 g/hl Részletes leírás
176 Ft (nettó: 138,94 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok.
A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít.
Adagolás:
Vörös musthoz, 15-25 g/hl
Gyümölcshöz 10-25 g/hl
Gyártó
Unikén Kft.
Cikkszám
T08496
Súly
0.02 kg
Raktáron
10+ db
Gyümölcs
igen
Szőlő
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Szőlőcukor 0,4 kg
438 Ft
Aszkorbinsav 500g
4 890 Ft
Borkősav 100g
769 Ft
Deriton 0,5 kg
380 Ft
Aszkorbinsav 50g
495 Ft
Deriton 1 kg
628 Ft
Glicerin 0,5 kg
1 148 Ft
120 Ft