Borélesztő vörösborhoz 20 g

Gyártó:Unikén Kft. Cikkszám: T08496
Borélesztő vörösborhoz 20 g

Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Vörös musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz 10-25 g/hl

Bruttó 154 Ft

Szakmai kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérdezze szakértőnket!

Személyes átvétel: Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).

Kiszállítás: A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

  • Leírás
  • Adatlap
  • Képek
  • Vélemények
  • Kérdés-válasz

Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok.
A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít.
Adagolás:
Vörös musthoz, 15-25 g/hl
Gyümölcshöz 10-25 g/hl

Gyártó: Unikén Kft.
Kategória: Borászati segédanyagok
Tömeg: 0,02 kg
Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Belépés

Kérdések-válaszok

Még nem érkezett kérdés ehhez a termékhez.

Akciós, leg-leg termékek

  • Akciósak
  • Legnépszerűbbek
  • Legújabbak
  • Legutóbb véleményezett