Juta zsák Jutebag 0,6x1m 3db/csomag

T13609
Jutebag 0,6x1m /3db juta zsák tulajdonságai: 100% -ban természetes juta zsák. 100% -ban biológiailag lebomló, nagy teherbírású. Alkalmas kerti hulladékok, vagy zöldségek tárolására. Nagyon hasznos, akár dekorációnak is hasz... Részletes leírás
5 965 Ft (nettó: 4 697 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Jutebag 0,6x1m /3db juta zsák tulajdonságai:

100% -ban természetes juta zsák. 100% -ban biológiailag lebomló, nagy teherbírású. Alkalmas kerti hulladékok, vagy zöldségek tárolására. Nagyon hasznos, akár dekorációnak is használható. Különösen ellenálló.
300 g /m²Anyaga növényi eredetű. Ezeket a zsákokat 3 darabos csomagban értékesítjük.

Hosszúság:

100cm

Szélesség:

60cm

Szín:

barna

Kiszerelés:

3db/csomag

Sűrűség:

300g/m2

Mi is valójában a juta ?

A juta egy egynyári,  2-4 m magasra növő növény. Hazája elsősorban India és Pakisztán. A folyók árterületein termesztik, és félévente takarítják be. Az ebből előállított „arany rostok” sokrétűen felhasználhatók.

Indiában, ami a juta őshazája, már évszázadok óta termesztik és használják, azonban ipari felhasználása világszerte csak az ipari forradalom idején terjedt el.

A mezőgazdaságban széleskörben használatos, zsák, kötél, szőnyeg stb. készül belőle. Földlabda csomagoláshoz kitűnő alapanyag, jól köthető!

A juta szövet és zsák előnyei a mezőgazdaságban:

A juta tökeletes alapanyag növény neveléshez. Használhatju zsákként, vagy megfelelő méretű szövetként földlabdához, mivel jól is köthető. Pozitív tulajdonságai közé tartozik jó szellőző képessége, ami a gyökérzet számára fontos. Így gátolja a penészedést, befülledést. Valamint jó a hőszigetelő képessége is.

Használata:

A növénytermesztő jutazsák száját érdemes legörgetni olyan magasságra, amely már megfelel a növénynek. Ez a növény gyökérzetétől és méretétől is függ. A zsákot jó minőségű földdel és komposzttal kell feltölteni. Arra érdemes figyelni, hogy a talaj könnyebb legyen. Földkeverék esetében kókuszrostot vagy tőzeget tartalmazó keveréket kell választani. A zsákot kb. a harmadáig kell földdel feltölteni. A nem szabad földbe ültetett növények vízellátására jobban oda kell figyelni, mert a kis talajmennyiség gyorsan kiszárad.

Súly: 0.708 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.