Szarvasmarha trágya komposztált 50l

Gyártó:Talajerőgazdálkodási Kft. Márka:Szarvasmarha trágya Cikkszám: T02474
Szarvasmarha trágya komposztált 50l

Talajjavításra, talajkondícionálásra kiválóan alkalmas, 100% természetes eredetű termesztő közeg. Felhasználható: - szerves anyagban és mészban szegény talajok javítására, tápanyag utánpótlására - termesztő közegek alkotórészeként 5-10 térfogat%-os arányban bekeverve - szántóföldi növényekszerves trágyázására, 2 - 3 to / ha - kertészeti növények szerves trágyázására, 2 - 5 to / ha - gyepek szerves trágyázására, 1 - 2 to / ha - talajjavításra, talajkondícionálásra, 0,5 - 1,5 to / ha A trágyában lévő tápel...

Bruttó 1 097 Ft

Szakmai kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérdezze szakértőnket!

Személyes átvétel: 2-5 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).

Kiszállítás: A rendelés leadása után a futárszolgálat 2-5 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

 • Leírás
 • Adatlap
 • Képek
 • Vélemények
 • Kérdés-válasz

Talajjavításra, talajkondícionálásra kiválóan alkalmas, 100% természetes eredetű termesztő közeg. Felhasználható: - szerves anyagban és mészban szegény talajok javítására, tápanyag utánpótlására - termesztő közegek alkotórészeként 5-10 térfogat%-os arányban bekeverve - szántóföldi növényekszerves trágyázására, 2 - 3 to / ha - kertészeti növények szerves trágyázására, 2 - 5 to / ha - gyepek szerves trágyázására, 1 - 2 to / ha - talajjavításra, talajkondícionálásra, 0,5 - 1,5 to / ha A trágyában lévő tápelemek lassan, tartósan fejtik ki hatásukat. A termesztés egyszerűbb, garantált eredményű.

Gyártó: Talajerőgazdálkodási Kft.
Kategória: Szerves trágya
Tömeg: 25,00 kg
Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Belépés

Kérdések-válaszok

 1. Csósza Mária

  talajjavítás, fertőtlenítés

  Tisztelt Cím!
  Ebben az évben a kardvirágjaim megbetegedtek. Úgy gondoltam, hogy megtrágyáznám és még általános virágföldet is kevernénk a kert talajához. Szeretném megkérdezni, hogy m2 -ként mennyit kell kiszórni ?
  És lenne még egy kérdésem, hogy a gombás gumók kezeléséhez réz-szulfátot vagy réz-oxi-kloridot használjak és Önök ezt ki is szállítják a többi termékkel.
  Még egy utolsó: mennyi a szállítási díj ?
  Előre is köszönöm válaszukat.
  Üdvözlettel: Csósza Mária

  1 válasz megtekintése

Akciós, leg-leg termékek

 • Akciósak
 • Legnépszerűbbek
 • Legújabbak
 • Legutóbb véleményezett