Tisztelt Vásárlóink!
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megnövekedett rendelés szám miatt, az április 9. után leadott rendeléseiket április 22. után tudjuk kiszállítani.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Borostyán írtása

Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Belépés
Dr. Varga Mária 2013-01-16 08:47:24
Perzselő hatású gyomírtószer kellene a borostyán ellen, tapadásfokozó hozzáadásával /Nonit, Silwet/ Esetleg kap még Finale-t /készleten még lehet/ vagy növényvédelmi szakmérnök segítségével /I-es forgalmi kategória/ a Reglone/ Kétszer kell kezelni, amikor újra kihajt megismételni.
Zsolt 2013-01-06 17:16:32
Kedves Péter!

Hasonló cipőben járok mint Ön. Remélem Önnek sikerült. Érdeklődnék, hogy ez a megoldás jött-e be vagy esetleg más? Válaszát előre is köszönöm.
Szabó Péter 2008-07-11 09:25:25
Tisztelt Gazdabolt!

Tanácsukat szeretném kérni a borostyán totális írtása kapcsán.
Sajnos szomszédomban paplanszerűen nagyterületet fed a borostyán és nem gondozzák a kertet. A kerítés alatt átbújva mindenhol nyomul át gondozott kertembe, az oszlopokra, a tujákra és fáimra is mászik fel. A mechanikai írtást ezeken elvégeztem. A talajon való írtást először fűnyíróval és fűkaszával próbáltam de a kés nem éri el, majd 3%-os Glyfos gyomírtóval próbáltam kíírtani, de úgy veszem észre, hogy meg se kottyan neki.
Kérem tanácsukat, hogy milyen módon lehetne kiírtani véglegesen.

Köszönettel Szabó Péter

Akciós termékek

Összes akciós termék (12)